top of page

ABOUT projectbureau-X

Van complexe aanvragen tot kleine opdrachten:

Wij doen het allemaal! 

Hoe

Hoe je met een plan bij ons projectbureau aankomt maakt ons niet uit. Het kan een idee zijn dat nog vast zit in je brein. Maar het mag ook een uitgewerkte tekening zijn of een idee gemaakt op een bierviltje in de kroeg. Je kunt ons het best beschouwen als een maakatelier met een achtergrond in de meest bijzonder en uiteenlopende projecten. 

Eerste meetup 

Na onze eerste kennismaking stellen we een offerte op die aansluit op de besproken wensen. Meestal laten we ons enthousiasme de vrije loop en presenteren we één of meerdere conceptvoorstellen. Op die manier belichten we diverse invalshoeken en voorkomen we overhaaste beslissingen die mogelijk het beste idee over het hoofd zouden zien. Als het louter om tekenwerk of productie gaat, slaan we deze stap over en presenteren we direct een op maat gemaakte offerte.

Zodra beide partijen groen licht geven, duiken we direct in de 3D-wereld op de computer. Dit stelt ons in staat om zowel esthetische als technische uitdagingen aan te pakken nog voordat we überhaupt aan de bouw beginnen. Ons team omvat kunstenaars, productontwerpers en industrieel vormgevers. En dat is niet alles – we hebben ook een bataljon aan freelance specialisten die we kunnen oproepen.

Vervolg traject

Omdat elk project in onze ervaring zo ongelofelijk verschillend en uniek is, geldt dat vaak ook voor het vervolgtraject. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom zijn we er altijd voor tussentijdse updates en staan we paraat om wijzigingen en vragen te behandelen. Natuurlijk stellen we voor elk project het perfecte team samen, maar er zal altijd één aanspreekpunt zijn dat de communicatie in goede banen leidt.

Opgericht in 2018 door Stas Kokke

 

 

 

 

 

 

 

opgericht in 2018 door Stas Kokke

bottom of page