top of page

ABOUT projectbureau-X

Van complexe aanvragen tot kleine opdrachten:

Wij doen het allemaal! 

Hoe

Hoe je met een plan bij ons projectbureau aankomt maakt ons niet uit. Het kan een idee zijn dat nog vast zit in je brein. Maar het mag ook een uitgewerkte tekening zijn of een idee gemaakt op een bierviltje in de kroeg. Je kunt ons het best beschouwen als een maakatelier met een achtergrond in de meest bijzonder en uiteenlopende projecten. 

Eerste meetup 

Na het eerste gesprek maken wij een offerte gebaseerd op de besproken wensen. In de regel maken wij graag één of meerdere conceptvoorstellen zodat we verschillende ideeën en/of kanten kunnen belichten en we niet onverhoopt een te snelle beslissing nemen en daardoor misschien wel juist net het beste idee over het hoofd zien. Mocht het gaan om alleen tekenwerk en of productiewerk dan slaan we deze stap over en komen we meteen met een offerte op maat.

Na akkoord van beide partijen beginnen we direct met het uitwerken in 3d op de computer. Hierdoor kunnen we alle esthetische alsook technische problemen tackelen nog voordat we met de bouw beginnen. In ons team zitten kunstenaars product ontwerpers en industrieel vormgevers. Naast deze basis vaardigheden hebben we nog een arsenaal aan freelance specialisten die oproepbaar zijn. 
 

Vervolg traject

Omdat elk project in onze ervaring zo ongelofelijk verschillend/uniek is zal het vervolg dat vaak ook zijn. Daarom dragen wij natuurlijk zorg voor tussentijdse updates en zijn we altijd bereikbaar om wijzigingen en vragen te beantwoorden. Uiteraard wordt er per project gekeken welke mensen het beste passen bij uw project maar zal er altijd één contactpersoon zijn die de communicatie afhandelt.

 

 

 

 

 

 

 

opgericht in 2018 door Stas Kokke

bottom of page