Ontwerpen

Ontwerpen en samen met jouw een plan maken dat zowel esthetisch als technisch goed in elkaar zit. Dat doen wij het allerliefste!

CNC Frezen 

CNC frezen kan bij ons in de studio. Voor prototypes maquettes of kleine serieproducties hebben wij een machine staan met een effectief werkgebied van 1,6 x1,05 m. 

Wil je groter ook dat is geen probleem dan zorgen wij ervoor dat het werk wordt gefreest op een machine met een werkoppervlak van maximaal

1,2 x 5 m. Al het tekenwerk en voorbereidingen kunt u sowieso door ons laten doen tekenwerk in 3D graag aanleveren in .stl overig 2D graveer en snijwerk aanleveren in .dxf of .ai

Laseren

Wij werken nauw samen met verschillende goede lasersnij bedrijven en kunnen metalen alsook kunststoffen en hout voor u bewerken. Het voordeel van een samenwerking met dit bureau is dat wij veel kennis hebben van de mogelijkheden en u kunnen voorzien van advies en voorstellen.

CAD Tekenen

Met twee vaste tekenaars gespecialiseerd in het maken van 3D tekenwerk. Kunnen wij helpen bij het gedetailleerd uitwerken van moeilijke constructies en kunnen wij esthetische vragen vaak al oplossen voordat we beginnen met het bouwen van prototypes kunstobjecten of interieur. 

Opbouwen & plaatsen

Opbouwen van grote projecten kunnen we als geen ander. Ook voor projecten in het buitenland kunt u bij ons terecht. 

© 2019 by projectbureau-X 

gevestigd te Barndegat 6, 1505 HN in Zaandam 

Tel: 06-11538971 | Email: info@projectbureau-x.nl